Cheese Quesadillas

Seja para aprender algo novo ou para ajeitar aquele tempero que sempre acaba ficando mais forte, as receitas do CyberCook, como esta receita de Cheese quesadillas, são testadas e aprovadas por todos que tiveram o mesmo interesse que você: a cozinha do dia-a-dia! Confira todas as dicas e detalhes dessa receita de Cheese quesadillas que é uma delícia e simples de ser feita! Divirta-se, delicie-se e aprenda sempre mais!
Cheese Quesadillas

Foto: Luiz

Preparo

2 min

Porções

1

Calorias*

0,00kcal

Valor por porção

R$ 0,00

Ingredientes

Como Fazer

  • 1. Lay the tortillas flat on a cookie sheet. Sprinkle some of the cheese on 1 half of each tortilla. Try not to get it too close to the edge. Fold the tortillas in half over the cheese to make a half-moon. Warm a skillet over low heat and add 1 tablespoon of the butter. Add the tortilla to the skillet and cook until it is lightly brown, about 2 minutes. Using a spatula, gently lift the edge so you can check. When 1 side is brown, turn the tortilla over and cook the other side until brown and the cheese is all gooey. Use a spatula to transfer to individual plates or a large platter. Repeat with remaining butter and tortillas. Top them with the sour cream, salsa and guacamole.

  • 2. Cook's Note: Ask your adult helper to help you to put the skillet on the cook top and turn the heat to medium.

Dicas

Food Network

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