Quinoa Stuffed Zucchini

Seja para aprender algo novo ou para ajeitar aquele tempero que sempre acaba ficando mais forte, as receitas do CyberCook, como esta receita de Quinoa stuffed zucchini, são testadas e aprovadas por todos que tiveram o mesmo interesse que você: a cozinha do dia-a-dia! Confira todas as dicas e detalhes dessa receita de Quinoa stuffed zucchini que é uma delícia e simples de ser feita! Divirta-se, delicie-se e aprenda sempre mais!
Quinoa Stuffed Zucchini

Foto: CyberCook

Preparo

55 min

Porções

1

Calorias*

0,00kcal

Valor por porção

R$ 0,00

Ingredientes

Como Fazer

  • 1. 1.In small saucepan, bring 1/2 cup (125 mL) water to a boil. Stir in quinoa. Reduce heat to low and simmer, covered, for 15 minutes. Remove from heat and let stand for 5 minutes. Fluff with a fork. Set aside.

  • 2. 2.Preheat oven to 375°F (190°C).

  • 3. 3.Slice zucchini in half lengthwise. Scoop seeds onto work surface. Roughly chop seeds. Measure out 1/3 cup (75 mL) of chopped zucchini seeds; discard remainder.

  • 4. 4.In bowl, stir together measured zucchini seeds, cooled quinoa, tomatoes, green onions, feta, olive oil, garlic seasoning and egg white. Spoon mixture evenly into zucchini halves. Place in 8-inch square (2 L) glass baking dish. Add ½ cup (125 mL) water to bottom of dish. Bake uncovered) in centre of oven for 35 minutes or until zucchini is tender.

Dicas

site: http://www.superstore.ca/LCLOnline/recipes.jsp?recipeId=lclor42062&prepTimeId=lclopc66005&skillId=175&type=details Tem receita parecida aqui e no caderno do olivier.

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