White Bean Salad with Za’atar(salada feijão branco e tofu)

Seja para aprender algo novo ou para ajeitar aquele tempero que sempre acaba ficando mais forte, as receitas do CyberCook, como esta receita de White bean salad with za’atar(salada feijão branco e tofu), são testadas e aprovadas por todos que tiveram o mesmo interesse que você: a cozinha do dia-a-dia! Confira todas as dicas e detalhes dessa receita de White bean salad with za’atar(salada feijão branco e tofu) que é uma delícia e simples de ser feita! Divirta-se, delicie-se e aprenda sempre mais!
White Bean Salad with Za’atar(salada feijão branco e tofu)

Foto: Tatiana Saud Baramili

Porções

1

Calorias*

0,00kcal

Valor por porção

R$ 0,00

Ingredientes

Como Fazer

  • 1. Place the bell pepper, celery, kohlrabi, green onions, parsley, and all but 1/2 cup of the beans into a large serving bowl.

  • 2. Place the remaining ingredients, including the reserved beans and juice of half a lemon, into a food processor, and blend until smooth. Add this dressing to the bowl and stir well to coat. Refrigerate until well chilled, at least an hour, but better the next day. Check seasonings and add more salt, lemon juice, and za’tar to taste. Serve sprinkled with additional parsley or za’tar.

  • 3. Notes

  • 4. You can use about a cup of any crunch-providing vegetable or fruit instead of the kohlrabi. Water chestnuts or jicama would provide a neutral flavor while Asian pears or apples would contribute a hint of sweetness.

  • 5. **Serve this unusual salad over leafy greens, as a stuffing for pita bread, or as a dip for pitas or crackers.

Dicas

http://blog.fatfreevegan.com/2011/04/white-bean-salad-with-zaatar.html

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